در و پنجره ترمال بریک

درب‌ها و پنجره‌های آلومینیومی سال‌هاست که در املاک تجاری به دلیل ماهیت قوی و عمر طولانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. آن‌ها قاب‌های باریک‌تری ارائه می‌دهند که می‌توانند از شیشه‌های بزرگتر نسبت  پنجره UPVC پشتیبانی کنند و هوابندی بهتری نسبت به پنجره‌های پی‌وی‌سی دارند. اما آلومینیوم همچنان فلز است و رسانای گرماست و تغییر دما روی آن تاثیر دارد. برای رفع این مشکل سازندگان در و پنجره ترمال بریک را اختراع کردند.
در مقاله‌ی امروز مجله‌ی حکمت کمی با ترمال بریک، ساختار و مزایای آن آشنا خواهیم شد.

ترمال بریک در لغت به معنی شکست حرارتی می‌باشد. این نوع پنجره با استفاده از تکنولوژی‌های مختلفی ساخته می‌شود که هدف آن کاهش انتقال حرارت از داخل به بیرون و بالعکس می‌باشد.

ساختار در و پنجره ترمال بریک:

همانطور که در بالا گفتیم، پنجره‌های آلومینیومی نرمال با وجود استحکام و مقاومت بالا، همچنان بخاطر اینکه آلومینیوم یک فلز رساناست، تبادل حرارتی دارند. برای حل این مشکل، پروفیل‌های آلومینیومی پنجره برش‌های خاصی می‌خورند و قسمت‌های برش خورده با نوار‌های پلی‌آمید پر می‌شوند.

پلی‌آمید بدلیل عایق حرارتی بودن، در پروفیل ایجاد شکست حرارتی می‌کند و باعث می‌شود پنجره‌ی آلومینیومی تولید شده که حالا ترمال بریک نام می‌گیرد، عایق بسیار قوی‌تری در مقابل اختلاف دمای داخل و بیرون ساختمان نسبت به پنجره‌ی آلومینیومی نرمال باشد.

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

مزایا و معایب در و پنجره ترمال بریک:

مزایا:
۱- عایق حرارتی بالا:  همانطور که گفتیم، ترمال بریک دارای ویژگی‌های عایق حرارتی بالایی است که باعث کاهش انتقال حرارت از داخل به خارج یا بالعکس می‌شود. این ویژگی باعث کاهش مصرف انرژی برای گرمایش و سرمایش  می‌شود.

۲- عایق صدا: بدلیل چندلایه بودن ساختار پروفیل در ترمال بریک، به خوبی می‌توانند مانع ورود صدا به داخل ساختمان شوند.

۳- مقاومت بالاتر در برابر باران و باد: چندلایه بودن، باعث بالا رفتن استحکام پنجره می‌شود؛ به علاوه اینکه ترمال بریک عایق حرارتی بالایی هم هست، باعث می‌شود این نوع پنجره‌ها مقاومت بالایی در برابر باد و باران داشته باشند.

معایب:
۱- هزینه: به دلیل بیشتر بودن مراحل تولید و کفیت بالاتر متریال‌های مورد استفاده، این نوع در و پنجره‌ها به هزینه‌ی بالاتری نیاز دارند؛ که باتوجه به کیفیت محصول نهایی، این هزینه در طولانی مدت صرفه‌ی اقتصادی دارد.

۲- وزن: همزمان با بالا رفتن تعداد متریال‌‎ها و چند لایه شدن پنجره برای بالا بردن مقاومت، وزن پنجره هم افزایش می‌یابد.

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

یکی از تخصص‌های ما در شرکت حکمت تولید و اجرای در، پنجره و پروفیل‌های ترمال بریک است.
شما می‌توانید برای دریافت مشاوره در رابطه‌ با پنجره‌های ترمال بریک و یا آلومینیوم نرمال با شماره‌ی ۰۲۱۲۲۲۰۱۲۲۰ تماس حاصل فرمایید.