کرتین وال فیس کپ، اجرا و مزایا

یکی از انواع نمای کرتین وال که در ساختمان‌های مدرن اجرا می‌شود، نمای کرتین وال فیس کپ یا درپوش دار است. در این مقاله از مجله‌ی حکمت به نحوه‌ی اجرای این نما و مزایای آن خواهیم پرداخت.

نحوه‌ی اجرای کرتین وال فیس کپ:

برای نصب و اجرای نمای فیس کپ نیاز به محاسبات مهندسی دارد تا میزان مقاومت و استحکام سازه محاسبه شود.

همانند دیگر نمونه‌های کرتین وال، پس از انتقال لامل‌ها به محل پروژه، ابتدا نیاز به نصب لامل‌های افقی و عمودی است. برای این کار اول به زیرسازی نیاز است؛ به این صورت که اگر سازه دارای تیرهای بتنی باشد، پلیت‌هایی داخل بتن کوبانده می‌شوند تا بتوان دستک‌ها را روی آن جوش داد. در صورت فلزی بودن تیرهای سازه، بدون نیاز به پلیت، دستک‌ها مستقیماً روی تیرها جوش می‌خورند.

روی دستک‌ها قوطی‌هایی نصب می‌شوند تا پس از جوش دادن براکت‌های گالوانیزه  روی آن‌ها لامل‌های عمودی پیچ شوند. سپس کانکتورهایی به لامل‌های عمودی متصل می‌شوند و به کمک آن‌ها لامل‌های افقی به لامل‌های عمودی اتصال می‌یابند.

پس از نصب شیشه‌ها و پیچ کردن پرشر پلیت، برای تکمیل کردن نما، درپوشی روی پرشر پلیت‌ها نصب می‌شود که همان فیس کپ می‌باشد. و این گونه است که نما تکمیل می‌شود. فیس کپ‌ها به سه شکل مستطیلی، دوکی و نیم‌دایره وجود دارند.

کرتین وال فیس کپ - دیتیل
کرتین وال فیس کپ - دیتیل2

مزایای کرتین وال فیس کپ:

۱- بالا بودن سرعت اجرا

۲- قابلیت اجرای صفحات بازشو

۳- پایین بودن هزینه به نسبت فریم‌لس

۴- عایق بودن در برابر صدا

۵- عایق حرارت

۶- انتقال بسیار کم بار مرده

۷- مقاومت خوب در زمان زلزله

۸- دسترسی بسیار خوب به نور طبیعی

۹- متنوع بودن رنگ‌های فیس کپ، که زیبایی هرچه بیشتر نما کمک می‌کند.

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

یکی از تخصص‌های ما در شرکت حکمت اجرای نما‌های کرتین وال است و به مهندسین عزیز برای رسیدن به نمای مدرن و زیبای مدنظرشان کمک می‌کنیم.